A legkedveltebb Pizza Dunakeszin, Fóton és Gödön!* Pizzáinkat Ön állítja össze 3 féle méretben!

Rendelésfelvétel: 11:00 - 21:55

Tel: +36 27/392-552, +36 30/535-4445 | 2120 DUNAKESZI, FŐ ÚT. 88.

Csirkemelles fusilli Aszaltparadicsomos-füstölt sajttal töltött jércemellfilé bécsi bundában, fűszeres steak burgonyával 201-dik Pizza 32 cm Tejszínes meggyleves vanilia habbal Janka Pizzája 32 cm Mozzarella szezámos bundában olaszos fűszerezésü burgonyával tartármártással
Csirkemelles fusilli - 1795 Ft Kosárba
Aszaltparadicsomos-füstölt sajttal töltött jércemellfilé bécsi bundában, fűszeres steak burgonyával - 2795 Ft Kosárba
201-dik Pizza 32 cm - 2895 Ft Kosárba
Tejszínes meggyleves vanilia habbal - 1295 Ft Kosárba
Janka Pizzája 32 cm - 2895 Ft Kosárba
Mozzarella szezámos bundában olaszos fűszerezésü burgonyával tartármártással - 2195 Ft Kosárba
Nincs kép

Pizzakenyér 26 cm

Allergén anyag: glutént tartalmazó gabonafélék

890 Ft


Kosárba
Steakburgonya

Steakburgonya

Allergén anyag: zeller, mustármag

Megrendelésével 8 Pancser Pengő gyűjthető

850 Ft


Kosárba
Rizi-bizi

Rizi-bizi

Megrendelésével 8 Pancser Pengő gyűjthető

850 Ft


Kosárba
Mirinda zero 1 L

Mirinda zero 1 L

Megrendelésével 4 Pancser Pengő gyűjthető

590 Ft


Kosárba
Mozzarella szezámos bundában tartárral

Mozzarella szezámos bundában tartárral

Allergén anyag: glutént tartalmazó gabonafélék, tej, zeller, mustármag, tojás, szezámmag

Megrendelésével 31 Pancser Pengő gyűjthető

2895 Ft


Kosárba
Ice Tea barackos 1,5  L

Ice Tea barackos 1,5 L

barackos

Megrendelésével 8 Pancser Pengő gyűjthető

640 Ft


Kosárba
Honlapunkon az ételeknél kötelezően feltüntetett allergének tájékoztató jellegűek,
de nem hitelesített információk, így adminisztratív hibák előfordulhatnak.
Minden esetben érdeklődjön munkatársunknál a részletes és naprakész tájékoztatás végett.
Ebből következőleg a feltüntetett allergén összetevőkre, továbbá ezekből fakadó esetlegesen kiváltott
allergiás reakciókra vonatkozóan éttermünknek tehát nem áll módjában felelősséget vállalni.

Weboldalunk Google Sütiket (Cookie) használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Google irányelvei értelmében. További információ